Lukas van de Ven partner bij Open Now.

Open Now
creatie

Na 9 jaar als creatief directeur bij N=5 werkzaam te zijn geweest, begon het ondernemerschap te ‘kriebelen’. Lukas heeft zich als partner bij Open Now aangesloten en gaat aan de slag om gedragswetenschap op een creatieve manier te vertalen naar communicatiecampagnes.

“Open Now ontwikkelt al jaren sterke strategieën met een wetenschappelijk uitgangspunt. Samenwerken met onze gedragswetenschappers levert geweldige inzichten op. En daar zie ik enorme kansen voor merken. Naast de keuze voor deze mooie propositie en de mensen achter Open Now, heb ik veel zin in de verdere ontwikkeling van de creatieve vloer en het werk wat daar uit gaat komen.” Aldus Lukas.

“Lukas kennen we al lang uit het vak en we zijn erg blij dat hij zich bij ons heeft aangesloten. Hij is precies de goede man op het goede moment voor ons bureau. Met hem kunnen we de ingezette groei verder vormgeven en doorbouwen aan onze missie om creativiteit en gedragswetenschap met elkaar te verbinden”, aldus Joris van Amerom.
Naast uiteenlopende werkzaamheden voor een gevarieerde groep klanten in de private sector is Open Now één van de vijf bureaus die de komende 4 jaar voor de Rijksoverheid campagnes mag ontwikkelen. Het eerste creatieve werk zal dit najaar al zichtbaar zijn.

 
 
 

Meer weten?
Bereik ons via info@opennow.nl
of bel Joris
020-6391666 / 06-11306848

Westerdoksdijk 40
1013 AE Amsterdam
NederlandOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2020
algemene voorwaarden