Een nieuwe manier van samenwerken.

Open Now
creatie / gedragswetenschap / openminds

Open Minds is een nieuwe ontwikkelingsmethode voor communicatieconcepten. Het proces is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en de opdrachtgever participeert actief.

In het Open Minds proces laten we een groep jonge (gedrags)wetenschappers en jonge creatieven samenwerken aan een communicatievraagstuk in competitieverband. Het traject wordt begeleid door een ‘board’ van ervaren mensen, op maat samengesteld per opdracht, met o.a. de aan ons verbonden professor Rick van Baaren, ervaren creatieven en de opdrachtgever zelf. Open Minds is ontworpen samen met wetenschappers om in korte tijd tot een maximale creatieve output te komen. Het proces zelf levert een geweldige teamervaring op.

Voor de Gemeente Amsterdam ontwikkelden we vier concepten waarvan er in ieder geval één in beleid wordt omgezet. Ook Rabobank kijkt naar een structurele inzet van Open Minds naast de bestaande bureaus.

Zo helpen wij de gemeente Amsterdam ook met een plan om gedragsverandering met betrekking tot afvalscheiding te bewerkstelligen. Hierbij komen afvalfaciliteiten, het wegnemen van weerstanden, het beïnvloeden van concreet gedrag en postrationalisatie aan bod.

“De gemeente gelooft in co-creatie op actuele vraagstukken en is erg blij met het resultaat van Open Minds.”

– Amida Michael, Programmamanager Gedragsbeïnvloeding, een andere kijk op handhaving bij Gemeente Amsterdam

 

Uw merk verbonden met de jonge generatie | Gegarandeerd 4-10 werkbare ideeën | Gedragsverandering bij uw doelgroep | Wetenschappelijk onderbouwd | Geweldige inspiratie voor je marketingteam | Topreferenties

 
 
 

Meer weten?
Bereik ons via info@opennow.nl
of bel Joris
020-6391666 / 06-11306848

Westerdoksdijk 40
1013 AE Amsterdam
NederlandOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2020
algemene voorwaarden