creatieve oplossingen voor gedragsverandering

open minds

 

onze aanpak.

creatief

Creativiteit is onmisbaar voor vooruitgang. En tegelijkertijd wordt creativiteit nooit helemaal wetenschappelijk. De wijze waarop we creativiteit inzetten als bureau is gefundeerd en geïnspireerd door wetenschappelijke kennis. Dat maakt een groot verschil.

wetenschappelijk

Onze strategieën worden gebaseerd op de laatste wetenschappelijk inzichten. Bij ons werkt een team van gedragswetenschappers en hoogleraren samen. Dat is belangrijk omdat we zo een vliegende start maken als we creatieve oplossingen gaan creëeren. En het is ook belangrijk om meer zekerheid over het gewenste effect te krijgen.

open

Bij Open Now weten we veel maar we pretenderen nooit alle waarheid in huis te hebben. Vandaar dat we ons altijd openstellen. Voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe vormen van samenwerking zoals Open Minds. Dat houdt ons en onze klanten geïnformeerd en geïnspireerd.

zakelijk

Wij maken ideeën met een business case. We vinden dat reclame een renderende investering moet zijn. We belichten dan ook altijd de zakelijke kant van de keuzes die we maken. Daarom besteden we veel aandacht aan doelstelling, budgettering en onderbouwing.

 

Hi!

Shall we meet for coffee?
You can find us in Amsterdam
at the westerdoksdijk 40.

You can call Joris at
+31 (0)6-11306848
or mail our lovely office.
info@opennow.nlOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2019
algemene voorwaarden