gedragsstrategie & creativiteit

gedragsstrategie & creativiteit

open minds

gedragsstrategie & creativiteit

gedragsstrategie & creativiteit

 

onze aanpak.

creatief

Reclame kan een stuk wetenschappelijker maar wordt natuurlijk nooit wetenschap. De creativiteit om van wetenschappelijk onderbouwde inzichten bijzondere en opvallende reclame te maken is onmisbaar. Onze creatieven laten zich daarom graag inspireren door wetenschap. Omdat vernieuwende inzichten om vernieuwende oplossingen vragen.

wetenschappelijk

Strategieën worden bij Open Now door strategen en wetenschappers gezamenlijk gemaakt. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo kunnen we creatief werk maken dat zijn werk doet.

open

Bij Open Now weten we veel maar we pretenderen nooit alle waarheid in huis te hebben. Vandaar dat we ons altijd openstellen. Voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe vormen van samenwerking zoals Open Minds. Dat houdt ons en onze klanten geïnformeerd en geïnspireerd.

zakelijk

Wij maken ideeën met een business case. We vinden dat reclame een renderende investering moet zijn. We belichten dan ook altijd de zakelijke kant van de keuzes die we maken. Daarom besteden we veel aandacht aan doelstelling, budgettering en onderbouwing.

onderzoekend

Dat wat mensen zeggen komt meestal niet overeen met wat ze doen. Daarom verdiepen wij ons in het onbewuste gedrag. In de praktijk betekent het dat we aan uw merk zoveel onderzoek toe kunnen voegen, als nodig is.

“The conscious brain thinks it is the Oval Office but it is actually the press office” – Jonathan Haidt

 

Hi!

Shall we meet for coffee?
You can find us in amsterdam
at the westerdoksdijk 40.

You can call joris at
+31 (0)6-11306848
or mail our lovely office.
info@opennow.nlOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2018
algemene voorwaarden