Onze aanpak

Wetenschappelijk

Onze strategieën baseren we altijd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo creëert ons team van gedragswetenschappers en communicatiestrategen een vliegende start voor iedere campagne, en legt het de basis voor maximale zekerheid met betrekking tot het gewenste effect.

Creatief

Creativiteit wordt –gelukkig maar– nooit helemaal wetenschappelijk, maar is wel onmisbaar voor vooruitgang. Met de inzet van creativiteit op een door wetenschappelijke kennis gefundeerde en geïnspireerde manier, maken wij als bureau het grote verschil voor onze opdrachtgevers.

Open

Bij Open Now weten we veel, maar we pretenderen niet alle wijsheid in huis te hebben. Vandaar dat we ons graag openstellen. Voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe vormen van samenwerking zoals Open Minds. Dat houdt ons, en daarmee onze klanten, geïnformeerd en geïnspireerd.

Zakelijk

Reclame moet een renderende investering zijn voor de adverteerder. De zakelijke kant houden we dan ook voor ogen bij het creatieve proces. Sluiten de concepten aan bij de doelstellingen en het budget? We zullen onze keuzes om die reden altijd goed onderbouwen.

 

Meer weten?
Bereik ons via info@opennow.nl
of bel Joris
020-6391666 / 06-11306848

Westerdoksdijk 40
1013 AE Amsterdam
NederlandOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2020
algemene voorwaarden