creatieve oplossingen voor gedragsverandering

open minds

 

onze aanpak.

creatief

Creativiteit wordt –gelukkig maar- nooit helemaal wetenschappenlijk, maar is wel onmisbaar voor vooruitgang. Met de inzet van creativiteit op een door wetenschappelijke kennis gefundeerde en geïnspireerde manier, maken wij als bureau het grote verschil voor onze opdrachtgevers.

wetenschappelijk

Onze strategieën baseren we altijd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo formuleert ons team van samenwerkende gedragswetenschappers en communicatiestrategen een vliegende start voor het creëeren van een campagne of anderszins creatieve oplossing. En legt het de basis voor maximale zekerheid met betrekking tot het gewenste effect.

open

Bij Open Now weten we veel, maar we pretenderen niet alle wijsheid in huis (of in pacht) te hebben. Vandaar dat we ons graag openstellen. Voor nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe vormen van samenwerking zoals Open Minds. Dat houdt ons, en daarmee onze klanten, geïnformeerd en geïnspireerd.

zakelijk

Reclame moet een renderende investering zijn voor de adverteerder. Vandaar dat we ideeën maken met een business case, de zakelijke kant van de keuzes die we maken altijd belichten en uitgebreid aandacht besteden aan doelstelling, budgettering en onderbouwing.

 

Hi!

Shall we meet for coffee?
You can find us in Amsterdam
at the Westerdoksdijk 40.

You can call Joris at
+31 (0)6-11306848
or mail our lovely office.
info@opennow.nlOpen Now - gedragsstrategie & creativiteit

© 2020
algemene voorwaarden